Borgerlisten (L) fremsætter på Byrådsmødet den 15. november 2018 et forslag om, at Faxe Kommune igen skal have et Ungdomsråd. I 2007 blev der nedsat et Ungdomsråd hvis formål bl.a. var, at inddrage de unge ved koordinering af kommunens unges Arbejds-, Kultur-, Fritids-, Skole-, og Socialpolitiske interesser. De unges interesser skulle varetages i samarbejde med de kommunale myndigheder og Ungdomsrådet skulle være med til at fremme informationer, der vedrørte de unge i Faxe Kommune.

i 2012 blev rådet nedlagt og Borgerlisten synes, at det nu er på tide, vi igen får et Ungdomsråd. Derfor foreslås det, at undersøge blandt de unge hvor stor interessen for et Ungdomsråd er.

Borgerlisten lægger i forslaget op til, at Ungdomsrådet tildeles årligt budget og at Ungdomsrådet får hjælp fra Faxe Kommune til, blandt andet at rekruttere medlemmer bredt fra hele Faxe Kommune.

Borgerlisten håber, at der er stor interesse for Ungdomsrådet og at der er opbakning fra Byrådet til at fremme demokratiet hos de unge i Faxe Kommune.

René Tuekær og Marianne Ørgaard
Borgerlisten (L)


Måske vil du syntes om dette

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}