Borgerlisten (liste L) er klar med kandidaterne til efterårets kommunalvalg.

by | Diverse

Mandag den 21. august mødtes Borgerlistens medlemmer og andre interesserede til opstillingsmøde, debat om valgprogram og en snak om Faxe Kommunes budget 2018.

30 medlemmer var mødt op og Borgerlistens kandidater havde lejlighed til at præsentere sig selv og deres motivation for at stille op til kommunalvalget. Efterfølgende var der mulighed for at stille spørgsmål til kandidaterne og dette gav en god dialog mellem kandidater og de fremmødte.

På Borgerlisten kandidatliste står nu otte kandidater som både op til valget og efterfølgende, vil være med til at udbrede Borgerlistens politik. Kandidaterne og bestyrelsen arbejder på finpudsningen af valgprogram, og på opstillingsmødet kom gode idéer til det videre arbejde. De fleste overskrifter er dog klar og omhandler blandt andet: Bosætning, normeringer i daginstitutionerne, infrastruktur, omsorg, grundskyld, skolestruktur og frivillighed.

Efter afstemningen til rækkefølgen på stemmesedlen og imens stemmerne blev talt op, gav Borgmesterkandidat René Tuekær en orientering om årets budgetproces og indhold og han fortalte om det videre forløb op til budgetvedtagelsen den 12. oktober 2017.

Borgerlisten har allerede i 2016 besluttet, at René Tuekær er kandidat til Borgmesterposten til Kommunalvalget. Med sig har han nu syv kandidater som vil være at finde på efterårets stemmeseddel i denne rækkefølge efter René Tuekær:

Marianne Ørgaard – Karise, Jeanette Dahl Henriksen – Faxe, Dorte Steinmetz Bagge – Dalby, Linda Holm Johansen – St. Elmue , Allan Dich – Haslev, Marianne Bøyesen – Faxe Ladeplads, og Poul Bodeholt – Rønnede.

René Tuekær og alle andre kandidater kan man møde ved forskellige arrangementer op til valget og ikke mindst ved et borgermøde, som en af de fremmødte foreslog, og hvor emnet vil være skolestrukturen i Faxe Kommune.Når Borgerlistens valgprogram er færdigt, kan det ses på Borgerlistens hjemmeside.

Læs flere artikler fra LokalListen Faxe